Algemene voorwaarden

Algemeen

Wanneer de docent ziek is, worden de lessen ingehaald. Cursisten worden per mail of telefonisch geïnformeerd. Daarom is het van belang dat u uw telefoonnummer bij de aanmelding vermeld. De Workshop zal alleen doorgaan bij minimaal 6 cursisten. Happyz Workshops zal minimaal 5 dagen voor de start van de workshop aan de cursist melden als de workshop wel of niet doorgaat.

 Materiaal

Inspiring Art workshops zorgt voor basismaterialen, schildersdoek, verf en kwasten.

 Cursusgeld en betalingen

Het cursusgeld is inclusief 21% BTW. Cursisten ontvangen een BTW-nota voor de te volgen workshop of schilderlessen.

 De cursist ontvangt via de mail de nota. De nota dient binnen 7 dagen na ontvangst voldaan te worden. De nota's worden pas verstuurd als zeker is dat de cursus doorgaat.

 Bij tussentijdse annulering van de workshop of schilderlessen door een cursist blijft de betalingsverplichting bestaan. Tot 14 dagen voor de workshop kan er kosteloos geannuleerd worden. Bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor de datum van een workshop is 25% van de inschrijfprijs verschuldigd. Bij annulering tussen 2 en 0 dagen voor de datum van een workshop is 50% van de inschrijfprijs verschuldigd. Indien de cursist zonder contact op te nemen met happyz workshops niet aan de workshop deelneemt vindt geen teruggave van het inschrijfgeld plaats.

 Het kan voorkomen dat een workshop of cursus op een andere data anders geprijsd staat ivm een kortingsactie. Na het voldoen van de nota kan er achteraf geen aanspraak gedaan worden op een compensatie van cursusgelden.

 Cursist

De Workshop zal alleen doorgaan bij minimaal 6 cursisten. De cursistengroep bestaat uit onervaren en beginnende schilders. Elke potentiële cursist is gemeld dat de cursus voor de bovengenoemde doelgroep bedoeld is. Op deze manier start elke cursist vanuit hetzelfde punt.

 Aansprakelijkheid

De docent en Happyz workshops ervaart geen verantwoordelijkheid voor kosten die cursisten maken door letsel, ongeval of diefstal.